Події

У Житомирській області від удару блискавки загорівся будинок

28 May 2014, 13:10

У Житомирській області 27 та 28 травня у трьох різних населених пунктах сталися пожежі, у яких, на щастя, ніхто не постраждав.

Як повідомила Житомир.info прес-служба управління ДСНС у Житомирській області, у селі Тютюнники Чуднівського району найімовірніше від удару блискавки загорівся дах приватного будинку.

О 09:12 про пожежу повідомили сусіди.

Прибувши на місце виклику, рятувальники побачили, що на горищі зберігається сіно, вогонь із силою розгорявся і поширювався. Бійцям ДСНС довелося розбирати конструкції даху, щоб уникнути подальшого розповсюдження вогню. На гасіння залучалася також добровільна пожежна дружина місцевого підприємства, представники якої підвозили воду.

Пожежа була локалізована о 09:30, ліквідована о 10 годині.

Попередня причина – удар блискавки.

27 травня у селі Зарічка Лугинського району два чергових караули вогнеборців гасили сушку для дощок площею 16 кв. метрів. До служби порятунку «101» зателефонували випадкові свідки пожежі.

Осередком загоряння стала стеля сушки. Горів також піддашок для розпилювання деревини. Пожежу було повністю ліквідовано о 12:50. Вогонь спепелив приміщення сушки, 35 м кубометрів дощок та два піддашки пилорами. Загиблих та травмованих немає.

Також вночі 28 травня пожежні ліквідували пожежу у цегляній господарчій будівлі в селі Стрижівка Коростишівського району. Ніхто не постраждав.

Фото прес-служби управління ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі