Спорт

У Житомирі відкрили найбільший батутний комплекс в Україні

22 June 2014, 13:11

 21 червня в ТРЦ «Глобал UA» відбулося відкриття мега-батуту «Глобал JUMPING».

Повітряні гімнасти та акробати влаштували грандіозне шоу, а професійні спортсмени, майстри спорту з акробатики продемонстрували індивідуальні та синхронні стрибки на батуті, екстремальні елементи, сальто та піруети.

«Сьогодні грандіозне дійство відбулося в місті Житомир. Насправді це дійство масштабів нашої країни, тому що мега-батут «Глобал JUMPING»- найбільший батутний комплекс в Україні загальною площею 800 кв. м. Тут є екстрім-батути для професіоналів, є батути для звичайних людей, які вперше побували на батутах, і є батути навіть для дітей. До семи років діти приходять до нас лише у супроводі батьків. Для відвідувачів доступна гігантська батутна зона та поролоновий басейн для джамперів будь-якого віку та рівня підготовки. Для досвідчених відвідувачів та спортивних тренувань передбачена окрема червона екстрім-зона, що обнесена спеціальними стінами з батутної сітки. Якісне устаткування, інноваційне оснащення та команда професійних спортсменів зробили батутний комплекс абсолютно безпечним для відвідувачів всіх категорій», - розповідає  арт-директор сімейного центру «Острів розваг» Павло Легенчук.

В адміністрації «Острова розваг» переконують: батути повністю безпечні. Майстер-класи зі стрибків усім охочим дають професійні акробати. Вони ж слідкуватимуть за дотриманням правил техніки безпеки під час роботи «Глобал JUMPING».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі