Україна

Як це було? ФОТОпідсумки тижня

9 February 2008, 07:56
4 лютого
У понеділок секретар РНБО Раїса Богатирьова заявила, що Рада нацбезпеки та оборони прийняла рішення про термінове виведення з експлуатації Чорнобильської АЕС. Цей процес передбачає завершення виведення відпрацьованого ядерного палива з енергоблоків, консервацію реакторів та створення додаткових захисних об’єктів.

Як це було? ФОТОпідсумки тижня


5 лютого
У вівторок Генеральна рада СОТ у Женеві схвалила вступ України до Світової організації торгівлі. Президент Віктор Ющенко та генеральний директор СОТ Паскаль Ламі урочисто підписали відповідний протокол. Тепер Україна стане повноправним членом СОТ, як тільки цей протокол буде ратифіковано Верховною Радою.

Як це було? ФОТОпідсумки тижня


6 лютого
У середу Володимир Литвин заявив, що внаслідок колапсу законотворчої діяльності Верховної Ради України його блок готовий внести на голосування постанову щодо розпуску парламенту. Нагадаємо, однак, що законодавством України не передбачено можливостей для саморозпуску ВРУ таким шляхом.

Як це було? ФОТОпідсумки тижня


7 лютого
У четвер ВАТ "Газпром" попередило українську сторону про те, що в разі несплати боргу за начебто юридично неоформлене споживання російського газу, постачання цього газу в Україну може бути припинене з 11 лютого.

Як це було? ФОТОпідсумки тижня


8 лютого
У п’ятницю лідер КПУ Петро Симоненко заявив, що його партія не дасть працювати парламенту доти, доки не буде ухвалено постанову щодо проведення всеукраїнського референдуму з питання про вступ України в НАТО.

Як це було? ФОТОпідсумки тижня



Для підготовки статті були використані матеріали Pripyat.com, прес-служби Президента України , сайту Народної партії, [url=http://www.ap.org/]Associated Press та [url=http://ura-inform.com/]видання УРА-Інформ.
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі