Україна

Катерина Ющенко вийшла до дипломатів у бісері. 5 фото

9 February 2008, 11:47
На офіційних прийомах, можна зізнатися у цьому хоча б самому собі, найчастіше нудно. Дипломати, міністратура, закордонні посли, хтось натягає маску привітності і сяє, наче лампочка Ілліча, а хтось втуплюється поглядом у паркет чи оратора біля мікрофону.

Одна річ залишається беззаперечною: для дам офіційні прийоми - зайвий привід згадати, "як вони дівками були", тобто навести марафет і шикнути вишуканою вечірньою сукнею.

Щоправда, деякі пані в силу чи то матеріальних нюансів, чи то байдужості до гламурного ганчір‘я, не надто дбають про ексклюзивність свого вбрання.

От тільки не можна віднести до цієї категорії першу леді країни. Сукні Катерини Ющенко на офіційних прийомах можуть стати предметом заздрості для будь-якої іншої дами.

 

По-перше, дружина президента, вбираючись у сучасне, не забуває про етнічні мотиви та традиції. По-друге, її обшиває дизайнер, яка вже знає пані Катерину, як облуплену. Принаймні її тіло.

Якщо минулого року дружина президента красувалася перед заморськими послами у біло-чорно-червоній сукні, то на нинішньому дипприйомі Катерина Ющенко квітнула багрянцем.

 

Як довідався ТаблоID, цьогорічну безумовно "смачну" сукню шила улюблениця Катерини Роксолана Богуцька. Вбрання моделювалося спеціально з цієї нагоди.

Цьогорічна сукня, як і та, що була на пані Катерині минулого року, поєднує в собі елементи сучасного вечірнього вбрання та старовинного етнічного одягу.

 

Причому, як і торік, сукня знову таки складається з двох шарів. Перший - натуральний шовк вишневого кольору, а другий - тонка прозора "вишнева" сітка, яка додає платтю урочистості та "вечірньості".

В основі сукні, як розповіли ТаблоIDу у прес-службі пані Катерини, - традиційна буковинська сорочка з рослинним орнаментом. Окрім того, все це мальовниче щастя розшите бісером.

Так само бісером розшитий і широкий чорний пасок, який прикрашає сукню, додаючи їй жіночності. Поділ сукні також оздоблено бісером вишневого кольору. А ще спідниця плаття має шлейф.

 

Аксесуари в цьому сезоні - річ не те що бажана, а просто необхідна. Тому спеціально до цієї сукні дружини президента дизайнером Богуцькою була пошита сумочка.

Невеличка торбинка також вишита бісером, старовинним буковинським орнаментом, подібним до того, який вимальовано на сукні.

 

Що ж до прикрас, то на шиї і у вушках першої леді у четвер увечері були не коралі, не дукачі й навіть не улюблені перли. Пані Катерина вибрала саме такі прикраси, які, на її думку, найбільше пасують до стилістики сукні.

А оскільки сукня сама по собі досить гарно оздоблена, вона не потребує масивних прикрас. Тому тендітного золотого хрестика і невеличких сережок було цілком достатньо.

Фото прес-служби президента

 

http://tabloid.pravda.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі