Місто

Після повернення з Луганська житомирські міліціонери готові їхати на Схід знову

26 June 2014, 12:26

Під оплески, музику та сльози рідних додому повернулися 200 житомирських правоохоронців, які місяць несли службу в зоні АТО на півночі Луганщини. Це другий зведений загін, який повертається у Житомир зі Сходу, напередодні їх замінили товариші по службі. Вийшовши з автобуса, міліціонери розгортали українські прапори і поспішали обійняти рідних.

Зустрічали правоохоронців урочисто: з короваєм, оркестром та квітами.

Разом з ними з Луганщини повернувся начальник УМВС України в Житомирській області Юрій Демяненко. Він супроводжував на Схід третій зведений загін правоохоронців під час ротації. Демяненко подякував підлеглим за службу і повідомив, що за час перебування житомирян у Луганську жодних надзвичайних ситуацій не траплялося, постраждалих нема, і всі повернулися здорові.

«Стріляють по всій Луганській області. Завдяки професійним діям наших міліціонерів було здійснено декілька затримань людей, які проносили на територію Луганської області стрілецьку зброю, кошти, валюту, нашими працівниками вони були затримані і доставлялися для подальшої перевірки у райвідділи Луганської області» - зазначив він.

Рідні правоохоронців кажуть, що для них це очікування було дуже нелегким, самі ж міліціонери кажуть: незважаючи на складнощі, вони готові їхати на Схід знову, якщо у цьому буде потреба.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі