Україна

Данилко бореться з алкоголем п'явками і чекає на Депардьє. 7 фото

10 February 2008, 10:18
Те, що Вєрка Сердючка стала "Персоною року" у Росії - ще один маячок: "Залізна завіса" після "Євробачення-2007" нарешті впала.

Тільки після новорічних свят Андрій дав близько тридцяти закритих концертів у тих краях і не поспішає повертатися додому.

"Це все через те, що ми одержали друге місце. Я б сказав, ревнощі. Було неприємно. Я себе почував опудалом", - згадує часи "російських конфліктів" Андрій, пишуть "Факти".

Та, незважаючи на російську премію, початок року для Данилка виявилися не у всьому вдалим.

"Не люблю період з 1-го по 10-е січня. Всі п'яні, ніхто нічого не робить. Збирався витратити цей час з користю - перший раз у житті провести курс лікування п'явками. Думав, запишуся на початку січня - п'явки вип'ють весь алкоголь, який я спожив за час свят", - почав Данилко виливати душу.

 Данилко хотів очиститися від алкоголю п'явками

"І уявляєте - не було вільних місць. Я чомусь був упевнений, що всі попрямували у Єгипет або Емірати...", - поскаржився він.

На п'явки Андрій спокусився, тому що вони, кажуть, стабілізують тиск, загальний стан поліпшується.

"За 15 років роботи мій організм вимотався. Я практично жодного разу повноцінно не відпочив", - пояснює вічно-"зелена" Сердючка. Утім, у такого безперервного робочого процесу є і свої плюси.

"Ми знімали нещодавно фільм "Сердючка у Лондоні" і зустрічалися там із Севою Новгородцевим, відомим радіоведучим. Я його спитав: "Як Україну в Англії сприймають?" Він відповів, що про Україну в Лондоні нічого не чули, поки Сердючка не виступила на "Євробаченні", - з посмішкою розповідає артист.

 В Лондоні про Україну знають по Сердючці

"У Європі, як не дивно, люблять мою пісню! Хоча там і слів то нормальних немає... Це ж лічилочка. А наробила стільки галасу! Я у шоці від ажіотажу, який був у Гельсінкі", - зізнається Андрій.

До речі, і донині "Дансинг", або "Лаша тумбай", за словами Данилко, у престижних світових хіт-парадах займає далеко не останнє місце.

"Відразу після "Євробачення" Вєрка Сердючка стала практично національним героєм не тільки в Україні, але й в інших країнах. Наприклад, у Швеції ми були на першому місці в чартах, в Англії - на шостому. Обігнали таких світових зірок, як Неллі Фуртадо і Джастін Тімберлейк", - каже творець Вєрки.

 Сердючка - досі зірка, а її "Лаша тумбай" - досі в чартах

Причому світ досі, як запевняє Данилко, в шоці, що його пісня дотепер у чартах. Адже за негласним законом, якщо в артиста нема альбому або випущеного синглу, то у хіт-паради він не потрапить.

"А тут вийшло навпаки! Європейці були шоковані. Крім того, там з'явилося багато пародистів, які копіюють Вєрку Сердючку... Вони виступають у травесті-шоу", - повідав Андрій.

Між іншим, артист продовжує існувати не тільки як Вєрка Сердючка, але і як Андрій Данилко власною персоною. На випущеному в 2000-му році інструментальному альбомі "Після тебе..." він зупинятися не збирається.

"Якимись шматками у мене зроблений і другий альбом. Треба доробляти, але часу не вистачає", - скаржиться Андрій.

 Андрій готує другий інструментальний альбом

"Я не знав, що буде така реакція на мій перший інструментальний альбом. Мені розповіли, що навіть у вар'єте у Німеччині виступають під композиції з цього диска", - посміхається він.

"А нещодавно бачив кіно "Андрій Миронов і його жінки". Дивлюся і думаю: "Що це за музика така знайома? Боже - це ж я!" І ніяких посилань на мене як на автора... Хотілося кричати! Навіть у титрах мене не вказали! Але до суду справа не дійшла - не до цього, якщо чесно..," - розповідає про несправедливість Данилко.

А ще Андрій згадав про свій день народження, який він провів у компанії французької супер-кіно-зірки Жерара Депардьє.

Данилко не любить, коли порушують його авторські права 

"Ми зовсім випадково потрапили у його ресторан, і він сам замовив нам кращі блюда своєї кухні. Коли ми прийшли до нього в ресторан, він все дивився на мене і примовляв: "Сердючка, Сердючка... Хто це?" А потім йому сказали: "Євробачення". Велика зірка, окуляри". І Депардьє одразу почав наспівувати: "Дансинг, дансинг!" - згадує вітчизняна зірка.

З французьким актором Данилко збирається зустрітися, коли той приїде в Київ відкривати ресторан французької кухні. Каже, частування від Депардьє - смакота.

"Крім того, ми пили його фірмове вино. Випили багато, але на ранок встали бадьорі. А Жерар виявився дуже комунікабельною і приємною людиною..," - додав артист.

До речі, на думку Данилка, їхати на "Євробачення 2007" у якості не Вєрки Сердючки, а Андрія Данилка, було б дурістю: "Ні. Я думаю, це було б нудно".

 А Жерар Депардьє напоїв зірку вином

"Сердючка справжніша за мене. Тому що з маскою простіше: роби, що хочеш! Це як гра!" - пояснює він. До того ж, постійне перебування в образі срібної діви з зіркою на голові не вимагає від Андрія уподібнюватися його героїні. "Навпаки - Вєрка говорить те, що думаю я", - запевняє він.

А мріють й Андрій Данилко, і Верка Сердючка про одне - "щоб довколо нас була гарна атмосфера. Коли є аура любові, тоді ми розвиваємося. А якщо негатив, нічого не виходить. Хочеться, щоб усі дружили, а не займалися дурницями..."

За матеріалами "Фактів" з посиланням на московське агентство "Столиця"

Фото прес-служби Андрія Данилка, "Сегодня", "Комсомольської правди в Україні", "Твоего дня"

http://tabloid.pravda.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі