Економіка

Будівництво адмінбудівлі ВАТ “Електровимірювач” у Житомирі призупинено через небезпеку

11 February 2008, 08:44

Державними інспекторами теруправління Держгірпромнагляду по Житомирській області проведена перевірка стану промислової безпеки та охорони праці при проведені реконструкції адміністративної будівлі ВАТ “Електровимірювач” в місті Житомирі, - повідомляє прес-служба теруправління Держгірпромнагляду Житомирської області 

Так, під час перевірки було встановлено, що Київське ТОВ УСВТ “Фасад, що проводить оздоблювальні роботи не отримало дозвіл на виконання робіт та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки.

Крім того, на підприємстві відсутній проект на влаштування будівельного майданчика металевих риштувань висотою понад 4 м. Самі ж металеві риштування введені в експлуатацію без приймання їх комісією. Колиски для піднімання працівників експлуатуються без проекту на їх встановлення та безпечну експлуатацію під час піднімання працівників. Відсутній наказ про призначення особи, відповідальної за справний стан та безпечне ведення робіт під час роботи колисок. Всі працівники, які виконують роботи на колисці, не пройшли навчання та перевірку знань з охорони праці.

За результатами перевірки, внаслідок виявлених порушень, виконання робіт ТОВ УСВТ «Фасад» на даному будівельному майданчику було призупинено. До адміністративної відповідальності притягнуто керівника товариства.

Роботу підприємства буде поновлено після забезпечення безпечних умов праці.

За 2007 рік на будівельних майданчиках Житомирщини загинуло 2 працівники, 32 отримали травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі