Спорт

Голова Житомирської обласної федерації футболу просить у Цимбалюк команду, а у Кізіна – стадіон

14 July 2014, 16:20

 Голова Житомирської обласної федерації футболу Олександр Коцюбко просить у секретаря міської ради створити муніципальну команду, а у губернатора – завершити реконструкцію центрального стадіону.

Про це йдеться у листах, які 14 липня голова ЖОФФ надіслав в.о. міського голови Цимбалюк та житомирському губернатору Кізіну.

«З часів незалежності в Житомирі ніколи не було свого футбольного клубу, що є величезною ганьбою для такого обласного центру як Житомир», - наголошує Коцюбко в листі на ім’я Цимбалюк.

«Розуміючи складність ситуації, у якій перебуває нині Україна, футбольна громадськість наголошує на відновленні робіт із реконструкції центрального стадіону Житомирщини, використавши для цього мінімально можливі фінансові ресурси. Зволікання із ремонтними роботами призведе до непоправних втрат і змусить владу області витрачати на майбутні реконструкції набагато більші суми коштів. Закликаємо керівництво області до розуміння виниклої ситуації та до адекватного реагування», - звертається Коцюбко до губернатора Кізіна.

Як повідомляв Житомир.info, житомирську футбольну команду «Легіон» зняли з участі у Чемпіонаті України серед аматорських команд.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі