Місто

На День міста у Житомирі виступатимуть «Авіатор» і «Океан Ельзи»

23 July 2014, 16:58

На День міста у Житомир з виступами завітають гурти «Авіатор» та «Океан Ельзи».

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

22 липня відбулося чергове засідання членів організаційного комітету з питань підготовки та відзначення Дня міста. Цьогоріч Житомир святкуватиме 1130-у річницю від його заснування.

В.о.міського голови Любов Цимбалюк поінформувала, що за тиждень було опрацьовано багато пропозицій, обговорено різні питання святкування:

«Зараз є пропозиція – змінити формат традиційного святкування Дня міста. Морально неправильно святкувати у той час, коли на Сході гинуть наші молоді хлопці. Ми маємо усіма своїми діями виражати підтримку наших бійців», - зауважила Цимбалюк.

Громадський діяч Іван Мартинчук представив проект цьогорічного Дня міста, який напередодні був погоджений з керівництвом міста. Зокрема, усе святкування проходитиме у формі благодійного марафону під гаслом: «95-а, МИ З ВАМИ!». Мета загальноміської акції – моральна підтримка бійців, патріотичне виховання підростаючого покоління та збір коштів для родин військовослужбовців.

Положення про проведення благодійного марафону буде підготовлене уже до кінця наступного тижня.

Загалом, у плані святкування – флеш-моби, футбольний матч ФК «Маестро», культурна версія «Дня міста», виступи груп «Авіатор» та «Океан Ельзи», джазовий фестиваль та багато інших заходів, що проходитимуть на підтримку наших військовослужбовців.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі