Суспільство

Житомирянину, який служив в 30-й бригаді та отримав поранення, потрібні кошти на протез

24 July 2014, 11:47

Житомирянину Олександру Швецову потрібна підтримка та матеріальна допомога. В свої 29 років хлопець був призваний на військову службу. 31 березня Олександра направили у військову частину А-0409, 30-ї окремої механізованої бригади Новограда-Волинського, в складі якої він виконував свій службовий обов’язок в зоні антитерористичної операції. 4 липня разом з іншими військовими він наближався до Луганська, звужуючи в кільце оточення сепаратистів, та бій виявився нерівним.

Олександр Швецов отримав вогнепальне осколкове наскрізне поранення лівої гомілки з пошкодженням підколінної артерії. Втратив 2 літра крові. Операція шунтування артерії виявилася неефективною. Кровоток лівої кінцівки не відновився. 5 липня лікарський консиліум прийняв рішення про невідкладне хірургічне втручання за життєвими показниками, в результаті чого Сашку ампутували ліву ногу на рівні стегна.

Нині Олександр перебуває у Київському військовому госпіталі, де  проходить лікування та реабілітацію. Незважаючи ні на що, Сашко не втратив оптимізму, тримається бадьоро, але молодому хлопцю потрібен якісний сучасний протез.

Житомирян закликають підтримати земляка. Це можна зробити, перерахувавши кошти на особисту банківську карту Сашка.

Карта ПриватБанку

4149 4978 0335 9951

Швецов Олександр Олександрович

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі