Події

Житомирські правоохоронці затримали міліціонера, який збив двох людей і втік з місця ДТП

4 August 2014, 10:37

Працівника правоохоронних органів, який уночі 2 серпня травмував двох пішоходів у місті Володарськ-Волинський Житомирської області, затримано, розпочато кримінальне провадження.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Повідомлення про ДТП надійшло до чергової частини Володарськ-Волинського райвідділу УМВС Житомирщини близько 23.30.

Керманич автомобіля ВАЗ-21011, рухаючись без світла фар по одній з вулиць міста, здійснив наїзд на пішоходів, 33-річного чоловіка та його 26-річну дружину, які йшли по частково освітленій проїжджій частині дороги по ходу руху автомобіля.

Водій транспортного засобу з місця пригоди втік.  

Жінку було госпіталізовано до медичного закладу, чоловік після отримання необхідної медичної допомоги залишив лікарню.

Керманича автівки було затримано за межами міста. Ним виявився працівник місцевого райвідділу міліції, 31-річний місцевий житель, який на той час перебував поза службою.

Прокуратурою Житомирської області розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Працівника міліції затримано відповідно до ч.4 ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

УМВС України в Житомирській області проводиться службове розслідування, матеріали якого будуть також передані до прокуратури.

Як повідомляв Житомир.info з посиланням на журналіста Hromadske.tv Богдана Кутєпова, жінка, матір трьох малих дітей, отримала складну черепно-мозкову травму.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі