Суспільство

В райцентрі Житомирської області труну з загиблим 36-річним підполковником військові несли на руках 3 км

14 August 2014, 13:16

13 серпня у місті Баранівка Житомирської області з військовими почестями провели в останню путь підполковника управління оперативного командування «Північ» Віктора Новіцького. Офіцер загинув 10 серпня під час виконання бойового завдання у зоні антитерористичної операції на сході України.

Про це повідомляє сайт "Місто Баранівка".

Віктор Павлович Новіцький народився 14 квітня 1978 року в селі Климентіївка Баранівського району. Після закінчення місцевої школи він продовжив навчання у військовому ліцеї, згодом – в Одеському військовому училищі, а потім – у військовій академії в місті Києві. Військовослужбовець разом із дружиною проживав у місті Рівному, рідних дітей не мав. У селі Стара Гута Баранівського району в нього залишися батьки та брат.

Провести Віктора Новіцького в останню путь прийшла понад тисяча мешканців Баранівського району, а також приїхали його колеги по службі та курсанти. Труну з підполковником Збройних Сил України військові несли на руках від будинку його батьків у селі Стара Гута до міського кладовища Баранівки, а це близько 3 км дороги.

Як повідомляв Житомир.info, підполковник управління оперативного командування «Північ» Віктор Новіцький загинув на сході України під час обстрілу «Градом», рятуючи бійця механізованої бригади.

 

Фото та відео сайту "Місто Баранівка"

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі