Події

Житомирська міліція припинила розбійницькі «шоу» грабіжників у масках

26 February 2007, 18:16

21 лютого до Овруцького РВ міліції із заявою звернувся пенсіонер Б., 1923 р.н., житель райцентру про те, що цього ж дня біля 17 години 20 хвилин до його будинку по вул. Радянській, через незачинені вхідні двері, зайшов невідомий у масці (спортивна шапочка з прорізями для очей) та погрожуючи ножем заволодів 20 гривнями.

Про це повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Вжитими заходами за вчинений злочин затримано неповнолітнього Г., 1990 р.н., жителя с. Лукішки, у якого ніж вилучено, спортивну шапочку та  20 гривень.

Наступного дня неповнолітній розбійник  написав у Овруцькому РВ міліції заяву про каяття. У заяві він зізнався, що місяць тому, 22 січня, у тій же „чорній спортивній шапочці з прорізями для очей, теж „увійшов через незачинені вхідні двері до будинку пенсіонера... та під загрозою ножа заволодів грошима у сумі 400 гривень”.

А за два дні до коростенських „масок-шоу”, 19 лютого, малинська міліція зафіксувала заяву жителя м.Києва, непрацюючого М., 1939 р.н. про те, що цієї ж ночі біля 3 години до його дачного будинку, де він тимчасово проживає в смт. Чоповичі, шляхом вибивання вхідних дверей увірвались четверо невідомих в масках (спортивні шапочки з прорізами для очей), нанесли йому тілесні ушкодження у вигляді забоїв голови та обличчя, зв’язали руки, ноги скотчем та заклеїли рот, і, погрожуючи застосуванням сокири, вимагали гроші, але не знайшовши їх, з місця скоєння злочину зникли.

Біля 14 години до будинку потерпілого через незачинені двері зайшли сусіди та звільнили його.

Вжитими заходами встановлено, що злочин скоїв непрацюючий Ш., 1974 р.н., житель м.Коростень, якого затримано в порядку ст.115 КПК України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі