Місто

До 1 вересня влада обіцяє демонтувати всі незаконні кіоски біля житомирських шкіл і дитсадків

20 August 2014, 18:11

У Житомирі розпочався демонтаж незаконно встановлених тимчасових споруд.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

Відповідно до рішення виконкому №252 від 9 липня в Житомирі проводиться демонтаж тимчасових споруд, розміщених самовільно та з відхиленнями від дозвільної/погоджувальної документації. Загальна кількість об’єктів – 84.

Під час передостаннього засідання виконкому перший заступник міського голови Сергій Сухомлин поінформував, що власникам незаконно встановлених тимчасових споруд направлені письмові повідомлення з вимогою добровільно демонтувати конструкції.

«Роботи з демонтажу вже розпочаті. До 1 вересня будуть демонтовані незаконно встановлені тимчасові об’єкти, які розташовані поблизу навчальних закладів. У результаті комісійної перевірки, яка проводилась із залученням спеціалістів управлінь архітектури та регулювання земельних відносин, відділу торгівлі, а також інспекції з благоустрою, складені акти обстеження тимчасових споруд», – зазначив Сергій Сухомлин.

Як зазначають у мерії, на виконання робіт КП «Інспекція з благоустрою» розроблено орієнтовний кошторис. По кожному об’єкту визначена окрема вартість. Загальна сума коштів, передбачена на демонтаж тимчасових споруд, складає 169 тис. 325 грн.

Фото прес-служби Житомирської міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі