Події

Екологічна інспекція у Житомирській області попередила про шахраїв, які працюють від її імені

2 September 2014, 13:46

Державна екологічна інспекція у Житомирській області попередила про випадки візитів громадських інспекторів з охорони довкілля до торгівельних та інших закладів міста та області, результатом яких є попередженя про перевірки на предмет екологічних правопорушень та погрози звільнити працівників.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Держекоінспекції у Житомирській області.

«До інспекції почали надходити скарги керівників підприємств, організацій та закладів громадського харчування щодо збільшення кількості відвідувань громадськими інспекторами з охорони довкілля та екологічними громадськими організаціями з попередженням про перевірку того чи іншого закладу на предмет екологічних правопорушень, а також пропозицій щодо укладення договорів на утилізацію небезпечних відходів на платній основі. У процесі розгляду зазначених скарг з’ясувалось, що ці заклади не потребують заявленої начебто екологічними громадськими інспекторами (організаціями) перевірки в сфері екологічного законодавства. Крім того, особи, які заявляли про перевірку, не мали жодних повноважень для перевірки та зобов’язань щодо укладення договорів», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, в одній з наданих екоінспекцією заяв йдеться про візит так званих інспекторів до закладу громадського харчування о 18 годині, після закінчення робочого дня:

 

 

Усі ксерокопії заяв надані Державною екологічною інспекцією у Житомирській області 

Державна екологічна інспекція у Житомирській області звертається до суб’єктів господарювання з проханням повідомляти про такі випадки на телефон «гарячої лінії» за номером (0412) 42-24-38, або на е-mail: zhyt@dei.gov.ua.

Також екоінспекція надала інформацію про закінчення строку посвідчень громадських інспекторів з охорони довкілля, які станом на 01.09. 2014 року є недійсними:

Корнійчук Віталій Анатолійович – посвідчення № 17.

Баранівський Руслан Віталійович – посвідчення № 10.

Бинківський Віктор Юрійович – посвідчення № 14.

Грищенко Віктор Анатолійович – посвідчення № 4.

Попов Олег Петрович – посвідчення № 15.

Кислицький Олег Петрович – посвідчення № 30.

Солошенко Ігор Олексійович – посвідчення № 13.

Мерімський Євген Леонідович – посвідчення № 18.

Фоміненко Віктор Леонідович – посвідчення № 20.

Ізюмов Олександр Васильович – посвідчення № 22.

Тодорович Руслан Валентинович – посвідчення № 25.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі