Суспільство

Військовий кухар з Житомира при обстрілі мало не втратив ногу. Потрібна допомога

3 September 2014, 11:47

 Житомирянину, старшому солдату й старшому кухарю військової частини 8-го армійського корпусу Андрію Дмитрієнку, який отримав важке осколочне поранення ноги і наразі перебуває у Львівському військовому госпіталі, терміново потрібні гроші на лікування.

Про це Житомир.info повідомив прес-секретар 8 армійського корпусу Володимир Вовкогон. 

Пункт управління 8 армійського корпусу в районі виконання завдань був обстріляний 21 серпня близько 5 години ранку. Вогонь по позиціях військових вівся з реактивних систем залпового вогню «Ураган» з території Росії. Під час обстрілу господарчий пункт був повністю знищений.

Внаслідок обстрілу тоді загинуло 5 військовослужбовців, більше 10 чоловік отримали поранення, в тому числі й Андрій. Він дивом залишився живий, але осколками йому розтрощило ліву ногу.

У госпіталі солдату Дмитрієнку зробили декілька складних операцій, але його стан залишається важким, і лікарі поки-що утримуються від прогнозів.

Колектив управління 8 армійського корпусу звертається до громадян з проханням матеріальної допомоги для військовослужбовця.

Картковий рахунок мами Андрія:

4035200047096935 (Укрексімбанк) на ім’я Дмитрієнко Наталії Олексіївни.

Телефон мами (093)3018629.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 29 серпня відомі імена 35 військових з Житомирської області, які потребують коштів на лікування, протезування та реабілітацію.

Андрій Дмитрієнко. Фото Володимира Вовкогона

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі