Місто

Колектив «Час поїсти» запропонував облитися крижаною водою житомирським бізнесменам

5 September 2014, 09:50

Слідом за депутатами і чиновники естафету Ice Bucket Challenge у Житомирі підхопили ресторатори.

4 вересня на березі Тетерева колектив мережі швидкого харчування «Час поїсти» облився водою з льодом на підтримку української армії.

Виклик керівник проекту «Час поїсти» Леонорі Сметаніній кинула чиновниця Олена Тичинська, яка обливалася крижаною водою перед вікнами райдержадміністрації разом з губернатором Сергієм Машковським і першим заступником міської ради Сергієм Сухомлином.

«Я вчора отримала виклик від моєї подруги Олени Тичинської до нашого колективу і до мене особисто – Ice Bucket Challenge. Гроші, які ми теж будемо збирати, хочемо передати хлопцям в зону АТО. Ми це робили неодноразово, але сьогодні зробимо це таким чином», - каже Сметаніна.

У свою чергу «Час поїсти» кидає свій виклик Раковичу Олександру, директору «Полісся Продукт», Корху Олегу, директору підприємства «Прогрес-М», і колективу салону краси «Майстерня Майстер-клас».

Не залишився осторонь флешмобу і засновник мережі Олександр Оніщук. Вже після того, як умови Ice Bucket Challenge виконала його команда, чоловік облився крижаною водою і передав естафету відомим житомирським бізнесменам:

«Я передаю естафету Крігер Тетяні Миколаївні, салон «Імперія», Тимощуку Василю, фірма якого годує місто Житомир, Україну і «москалів» огірками, а також передаю естафету... Ну, хто в нас ще гарно заробляє... Зараз згадаю. Фірма «Фаворит», Борис Розенблат», - оголосив наступників Оніщук.

У Житомирі учасники флешмобу Ice Bucket Challenge в основному передають гроші на потреби української армії і дуже часто обливаються колективно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі