Суспільство

У Новограді-Волинському поховали майора, який числився у списку безвісти зниклих

8 September 2014, 16:33

7 вересня у місті Новоград-Волинський Житомирської області відбулося поховання майора Миколи Лісовського, який загинув в результаті бойових дій в населеному пункті Степанівка Донецької області. 

Про це повідомляє офіційний сайт міста Новоград-Волинський.

Народився Лісовський у 1976 році в м. Новоград-Волинський Житомирської області, українець. У 1998 році закінчив Харківський військовий університет. У Збройних силах України з 01.08.1994 року.
Микола Володимирович Лісовський виконував обов’язки начальника служби радіаційного, хімічного, біологічного захисту – начальника служби екологічної безпеки 30 окремої гвардійської механізованої бригади 8 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України.

У героя залишилися дружина та донька. 

На прощання з Миколою Лісовським до школи №4, де він навчався, прийшли сотні городян.

Поховали майора з військовими почестями на міському кладовищі по вулиці Чехова, в секторі для почесних поховань «Алея слави».

Станом на 22 серпня майор Микола Лісовський числився у всеукраїнському списку безвісти зниклих та полонених військовослужбовців як такий, чиє місцезнаходження встановлюється.

Як повідомляв Житомир.info, 2 вересня  Новоград-Волинський прощався з 37-річним старшим лейтенантом, заступником командира реактивної артилерійської батареї з озброєння реактивного артилерійського дивізіону 30-ї окремої механізованоїї бригади В’ячеславом Уткіним, який загинув на сході України.

Микола Лісовський. Фото сайту міста Новоград-Волинський

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі