Суспільство

У Житомирській області учасникам АТО виділили 40 га землі

10 September 2014, 13:07

В Житомирській області землевпорядники видали 56 наказів про виділення земельних ділянок військовослужбовцям, які беруть участь в АТО, та членам загиблих воїнів.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства земельних ресурсів.

Фахівці землевпорядної служби області оформляють технічну документацію для військових за прискореними процедурами, забезпечують їх вибір необхідними картографічними матеріалами.

На сьогодні із заявами на отримання земельних наділів до територіальних органів Головного управління Держземагентства в області звернулися 62 військовослужбовці і члени родин учасників АТО, найбільше – у Житомирському та Коростенському районах, де відповідно видано 28 і 15 наказів про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо виділення землі у власність.

Загалом, воїнам, що захищають Україну від агресора, боронять її територіальну цілісність в області виділено близько 40 гектарів землі.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 4 серпня 2014 року до Головного управління Держземагентства у Житомирській області надійшло 22 заяви про надання дозволу на складання проектів відведення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі