Політика

Партія «Народний фронт» представила своїх кандидатів у Житомирській області

18 September 2014, 15:28

Політична партія Арсенія Яценюка «Народний фронт» презентувала у Житомирі кандидатів від своєї політичної сили по загальнодержавному багатомандатному та одномандатним округам Житомирської області.

Журналістам представили кандидатів по загальнодержавному багатомандатному округу від «Народного фронту» - керівника виборчого штабу «Народного фронту» в Житомирській області Вадима Кривенка та першого заступника керівника виборчого штабу «Народного фронту» в Житомирській області Руслана Годованого.

«Я приєднався до команди Народного фронту – людей, яких об’єднує діючий прем’єр-міністр Арсеній Яценюк. Це команда професіоналів, які не тільки говорять гаслами, а роблять реальні справи. Ми маємо розуміти, наскільки сильною має бути команда у Києві і наскільки складно реалізувати ідеї на місцях. Ми беремо зобов’язання всією командою, що виборча програма, яку презентує «Народний фронт», буде реалізовуватися, і якщо депутати Верховної ради від нашої партії забудуть про це, ми всією командою їм нагадаємо», - сказав Вадим Кривенко.

Кандидатиу народні депутати від партії «Народний фронт» по 64-му (Коростень) та 66-му (Малин) мажоритарним округам Павло Дзюблик та Андрій Озерчук говорили про те, що, балотуючись до Верховної ради у такий важкий для України час, команда Яценюка взяла на себе велику відповідальність, але кожен з них готовий персонально відповідати за реалізацію партійної програми.

Кандидати-мажоритарники пообіцяли бути активними депутатами, голосувати по всім законопроектам та нести  відповідальність перед своїми виборцями.

На підтримку кандидатів від «Народного фронту» висловилися активіст Майдану, журналіст і аналітик Олександр Ніколайчук, доцент Житомирського державного університету ім. І. Франка Тарас Кулаковський, який був мобілізований до лав Збройних сил України у травні 2014 року, а також військовослужбовці АТО з міста Овруч та села Грозино Коростенського району Житомирської області Юрій Шваб та Євгеній Огороднік (95 бригада).

Як повідомляв Житомир.info, відповідно до партійного списку Вадим Кривенко та Руслан Годований йдуть на вибори на 62-му та 112-му місцях.

На фото (зліва направо): Павло Дзюблик, Руслан Годований, Вадим Кривенко, Андрій Озерчук, Олександр Ніколайчук, Євгеній Огороднік

Крайній зліва - Тарас Кулаковський

Військовослужбовець 95 бригади Юрій Шваб

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі