Інтерв'ю

У Житомирі громадське обговорення кандидата на посаду начальника перетворилося в емоційну сварку

19 September 2014, 15:45

 19 вересня в емоційну сварку перетворилося громадське обговорення кандидата на посаду начальника управління архітектурно-будівельної інспекції в Житомирській області Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

Розпочавши захід, слово надали кандидату на цю посаду Володимиру Загурському. Він озвучив свою біографію.

«Народився 25 червня 1981 року в Житомирі, усе своє життя прожив у місті Житомирі. Закінчив Житомирський державний технологічний університет за спеціальністю інженер-програміст. У 2004-му році здобув  другу повну вищу освіту за спеціальністю «Менеджер організацій», здобув спеціальність менеджер-економіст. Протягом навчання працював позаштатним журналістом у таких житомирських газетах як «Місто», «Ріа-Інтер», «Вільне слово», «Меркурій». Свою трудову діяльність почав у прес-службі ФК «Полісся», протягом 2003-2004 року працював у банківських установах міста, зокрема в «Ощадбанку» та «ПриватБанку». В 2005-му році обіймав посаду заступника начальника управління культури і туризму, протягом 2005-2006 року обіймав посаду заступника начальника управління ринкових відносин головного управління ОДА. Протягом 2007-го, 2012-го року працював заступником директора, виконуючим обов'язки директора КП «Агентство з управління майном Житомирської міської ради». З 2012 по липень 2014-го року обіймав посаду директора ТОВ «ПАТРІА-БАЛАНС». На даний момент - помічник керівника патронатної служби голови облдержадміністрації», - розказав Загурський.

Після цього із зали пролунали запитання про політичну приналежність кандидата.

«Якщо вас цікавить моя політична кар'єра, з 2005-го року був членом партії «Наша Україна», у 2009 вступив до політичної партії «Фронт Змін» і після поглинання «Фронту Змін» «Батьківщиною», вступив до лав політичної партії «Батьківщина», - відповів Володимир Загурський,а  також розповів про своїх батьків. - Моя мати – вчитель математики у ЗОШ №33, батько – інженер за освітою, працює заступником директора з технічних питань на підприємстві».

Після цього присутні, серед яких були активісти «Самооборони», «Правого сектора», ВО «Майдан», партії «Демократичний альянс» та ін., розпочали обговорення. Найбільше людей хвилювало те, що кандидат на посаду начальника управління архітектурно-будівельної інспекції в Житомирській області не має будівельної освіти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі