Україна

«Затримання Рудьковського зірве скасування депутатської недоторканності», - Микола Данілін

14 February 2008, 12:17

 

Затримання Рудьковського в такий провокаційний і негуманний спосіб слід розглядати, як провокацію Секретаріату Президента, спрямовану на дестабілізацію роботи і дискредитацію Верховної Ради.

Так вважає народний депутат України V скликання, лідер київських соціалістів Микола Данілін.


«Грубий і зухвалий арешт колишнього міністра однозначно негативно вплине на перспективи голосування за скасування депутатської недоторканності. Адже тепер всі народні депутати – і опозиціонери, і члени коаліції побачили, що може зробити влада з незручним для неї політиком, який не має недоторканності», - переконаний Микола Данілін.


На його думку, передбачаючи такий ефект, Секретаріат Президента може сподіватися, що зрив голосування за скасування недоторканності дасть черговий привід для лицемірних звинувачень в небажанні депутатів виконувати свої передвиборчі обіцянки.


«На тлі дискредитації вищого органу парламентаризму "у білому" виглядатиме лише Президент. До речі, це вже далеко не перша провокація, що має на меті дискредитувати Верховну Раду. Більш того, робота нинішнього Секретаріату Президента нагадує сумні кучмівські часи, коли президенту намагалися зробити піар за рахунок парламенту», - зазначає перший секретар міськкому СПУ.


Київські соціалісти вважають неприйнятним використання таких брудних методів в політиці держави, яка претендує на те, щоб називатися демократичною.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі