Місто

У Житомирі приватний ЖЕК обслуговує будинки з порушенням законодавства, - Антимонопольний комітет

23 September 2014, 16:57

23 вересня Житомирське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України зобов’язало виконавчий комітет Житомирської міської ради у місячний строк припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції, а саме - скасувати підпункт 1.2 пункту 1 та пункту 2 рішення Виконкому від 19.06.2014 №239 «Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету міської ради від 25.06.2009 №443».

Про це повідомляє прес-служба Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

У ході розгляду справи територіальним відділенням АМКУ було встановлено, що виконавчий комітет Житомирської міської ради прийняв рішення від 19.06.2014 №239, яким приватне підприємство «ВЖРЕП №8» без проведення конкурсу визначено виконавцем послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

15 вересня директор комунального підприємства КВЖРЕП №8 Житомирської міської ради Сергій Кузьмінський так прокоментував Житомир.info ситуацію, що склалася навколо 8-го жеку:   

 «Комунальне підприємство «КВЖРЕП №8» залишилось балансоутримувачем (будинків та прибудинкових територій), просто послуги надає приватне підприємство. Є відповідне рішення виконавчого комітету, прийняте у червні 2014 року (вочевидь, мова про те саме рішення від 19 червня, яке згадується у рішенні Антимонопольного комітету), яке надало дозвіл при наданні послуг використовувати тарифи КП «ВЖРЕП №8». Незабаром ПП («КВЖРЕП №8») виходить на конкурс надавача послуг з утримання будинкових споруд та прибудинкових територій».

Згідно з інформацією, розміщеною в розділі «Оголошення»  веб-сайту Житомирської міської ради, «КВЖРЕП №8» обслуговує 159 житлових будинків загальною площею 345,5 тис. кв. метрів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі