Суспільство

У Бердичеві попрощалися із загиблим в АТО бійцем 95-ї бригади

8 October 2014, 18:57

8 жовтня у Бердичеві Житомирської області попрощалися з 30-річним бійцем 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади Сергієм Сідлецьким з позивним «Грізлі». В останню путь бійця проводжали навіть ті, хто не знав його особисто.

Він загинув 5 жовтня у зоні АТО. Обороняючи Донецький аеропорт, Сергій виїхав на бойове завдання. Від ворожого пострілу загорівся БТР, у якому знаходилося 7 бійців. Сергій отримав смертельні поранення:

«Я не знаю з чого стріляли, але постріл наскрізь пробив броню, бронежилет, та другу броню. Шансів вижити у нього не було. Єдине, що заспокоює - Сергій загинув миттєво, нічого не зрозумів і не відчув. Просто вимкнули світло… Кажуть, людина помирає двічі: перший раз - фізична смерть, вдруге - коли про неї забувають. Дуже важливо, щоб Грізлі не помер вдруге», - сказав волонтер і товариш Сергія Олексій Мочанов.

Сотні людей, які прийшли попрощатися з Сергієм, проводжали свого героя в останню путь оплесками. Поховали військовослужбовця на Дмитрівському кладовищі у Бердичеві.

Як повідомляв Житомир.info, 5 жовтня в бою за аеропорт Донецька загинув десантник з Бердичева Сергій Сідлецький.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі