Україна

Рудьковський залишиться в СІЗО

16 February 2008, 19:23

Черговий лікар ізолятора особисто оглянув затриманого і вважає стан його здоров`я задовільним. Тож, на переконання медика, жодних причин перевозити екс-міністра до лікарні немає.

Рудьковського вже привозили до приватної клініки, щоб зняти шви. Однак лікарі встигли лише оглянути його і надати першочергову допомогу.

Тим часом в п’ятницю ввечері між депутатами від Партії регіонів та представниками служби виконання покарань зав’язалася бійка.

Нестор Шуфрич, Володимир Сівкович і Владислав Лук`янов намагалися перешкодити працівникам пенітенціарної установи повернути Рудьковського до СІЗО.

Зранку Нестор Шуфрич подався до лікарні. Медики виявили в нього пошкоджені зв’язки правої ноги. Колишній урядовець пояснює – постраждав в зіткненні з працівникам служби виконання покарань. Намагався перешкодити проїзду автомобіля, який віз Миколу Рудьковського з лікарні в СІЗО.

Нестор Шуфрич, народний депутат, фракція Партії регіонів: «Действительно, вчера мы не поняли, почему 32-а спецназовца были приглашены для того, чтобы, мягко говоря, поговорить с 3-мя народными депутатами. Вследствие чего машина народного депутата Лукьянова вместе с Лукьяновым была перенесена. Когда я подошел и сказал: что ж вы делаете? Там же в машине живой человек. Они чего-то растерялись и неудачно уронили ее. И получилось так, что мне на ногу».

В п`ятницю ввечері екс-міністра транспорту привезли до приватної клініки - щоб зняти шви. Згодом черговий лікар ізолятора особисто оглянув затриманого. За його висновками, жодних причин залишати колишнього урядовця в лікарні немає.

Саме тоді Нестор Шуфрич та його колеги регіонали Володимир Сівкович і Владислав Лук`янов стали на захист Рудьковського.

Володимир Сівкович, народний депутат, Партія регіонів: «Произошла нестыковка между Прокуратурой и СИЗО. Прокуратура подготовила документы о том, что Рудьковский должен остаться в клинике «Борис» для дальнейшей операции. СИЗО по команде сверху, от начальника департамента Кощинца начал его увозить. В этой ситуации дальнейшие препирательства уже нереальные».

Завтра Миколу Рудьковського таки мають доправити до лікарні. Тим часом представники Партії регіонів вже заявили про намір створити парламентську слідчу комісію для розслідування інциденту. А ще звернуться за захистом від свавілля спецпризначенців До Генеральної прокуратури. Віктор Коломієць, Володимир Задирака, НТН

http://ntn.tv

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі