Місто

Житомиряни зустріли бійців 13-го батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригади

5 November 2014, 10:06

Близько сотні людей з квітами та синьо-жовтими прапорами зібрались біля розташування 13-го батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригади. Люди прийшли до військової частини ще вночі. Родичі та близькі військовослужбовців кажуть: з нетерпінням чекали зустрічі, бо декого з воїнів не було вдома понад вісім місяців.

«Раді дуже, що приїхали, що повернулися додому, дуже сильно їх ждали, дуже раді. Що вернулися живі і здорові», - каже дружина бійця 95-ї аеромобільної бригади Ганна Андрійчук.

«Ми чекаємо тата, тато був на війні. Я за татом дуже скучила і зробила йому листівку-сюрприз», - розповідає маленька донька військовослужбовця Люда Карпенко.

Самі військовослужбовці не розповідають про труднощі несення служби в зоні проведення АТО, а лише переконують – дуже сумували за рідними.

«Все добре, радість велику відчуваю, дітей побачив, сім'ю, жінку. Найскладніше - це не бачити родину. Важко без цього. Я їхав, у мене менший син пару слів казав, а зараз вже балакає зі мною по телефону», - каже військовослужбовець Максим Андрійчук.

За словами заступника командира батальйону з виховної роботи Сергія Дзиби, в ході проведення АТО бійці 13-го батальйону брали участь у звільненні Слов’янська, штурмах блокпостів сепаратистів та обороні Донецького аеропорту і зараз прибули для доукомплектування військової частини.

Наразі командування батальйону не розголошує кількість військовослужбовців, які повернулися з зони проведення АТО і як довго вони перебуватимуть вдома.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі