Влада

Житомирський губернатор каже, що призначення Лагути його заступником затягується через технічні моменти в Кабміні

20 November 2014, 16:43

Губернатор Сергій Машковський у коментарі Житомир.info повідомив, що Ярослав Лагута досі кандидат на посаду заступника, і пояснив чому.

«Є технічні моменти в Кабінеті міністрів. Він навіть пройшов погодження в Кабінеті міністрів, є погодження Адміністрації президента. Це суто технічне питання, яке буде вирішено, як тільки буде сформована коаліція, визначений вже Уряд, і воно буде відразу вирішено і зроблено. Ми зверталися до Кабінету міністрів неодноразово з проханням прискорити вирішення цього питання, але є, напевно, більш нагальніші зараз проблеми», - сказав Машковський.

На офіційному сайті Житомирської ОДА опублікована декларація про доходи за 2013 рік кандидата на посаду заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути.

В ній вказано, що дохід Ярослава Лагути за 2013 рік склав понад півмільйона гривень – 521,7 тис. грн., у тому числі заробітна плата – 42,1 тис. грн., решту – 479,6 тис. грн. становить дохід від відчуження рухомого та нерухомого майна. Дохід інших членів сім’ї склав 13,3 тис. грн.

У власності Ярослава Лагути є земельна ділянка площею 1028 кв. м та житловий будинок 89,9 кв. м, а також три квартири – 52 кв.м., 108,7 кв.м. та 176,5 кв.м.

У власності членів сім’ї Ярослава Лагути перебуває три автомобілі марки Mercedes-Benz та трицикл.

Як повідомляв Житомир.info, обговорення Ярослава Лагути в якості кандидата на посаду заступника губернатора відбулося 18 серпня цього року. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі