Україна

Львову потрібні 5-зіркові готелі

19 February 2008, 10:31

Львову не вистачає 500 готельних номерів класу 5-зіркових готелів. Наразі у Львові є десять 4-зіркових готелів, 15 готельних комплексів, вісім 3-зіркових готелів та гуртожитків на 20 тис. місць.

Однак всі вони разом не можуть забезпечити вимоги щодо кількості готельних місць для футбольних збірних та туристів. Про це під час сесії Львівської обласної ради повідомив директор департаменту містобудування Львівської міської ради Андрій Павлів.
 
За його словами, найбільшою проблемою для Львова залишається будівництво 5-зіркових готелів, оскільки, відповідно до міжнародних вимог, такі готелі мають знаходитися в центрі або якомога ближче до центру. У центрі Львова немає вільних ділянок, відтак інвестор для будівництва нового готелю змушений буде реконструювати існуючу споруду. Крім того, за словами Павліва, будівництво 5-зіркового готелю передбачає наявність значної кількості готельних номерів, а це означає, що споруда має бути багатоповерховою. Із цим у центрі Львова, який занесений до історико-архітектурної спадщини ЮНЕСКО, також проблеми, бо не можна будувати висотних споруд.

Издание: Західна інформаційна корпорація
http://www.domik.net

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі