Події

Невідомі спровокували масову бійку зі студентами Житомирського “політеху”

26 November 2014, 16:50

Побиті вікна та розтрощені двері - увечері 25 листопада кілька десятків молодиків вчинили бійку біля гуртожитку Житомирського “політеху”.

І в гуртожитку, і в університеті інформацію підтверджують, але уникають пояснень.

Самі ж студенти відмовляються коментувати інцидент, втім, не на камеру розповідають, що кілька десятків молодиків у балаклавах і з битами прийшли до гуртожитку. Вахтер намагалася не пустити їх всередину, тож нападники почали бити вікна. На вулицю вибігли студенти, що знаходилися у приміщенні. Тоді і почалася бійка.

За словами студентів, конфлікт розпочався о 19 годині, втім правоохоронці кажуть: до міліції повідомлення надійшло лише о 21 годині від хлопця, який отримав травми під час сутички.

“На місці подій було затримано частину осіб, учасників конфлікту, яких було доставлено житомирського міськвідділу міліції. Це особи від 17 до 34 років,”- розповідає старший інспектор сектору зв’язків з громадскістю УМВС України в Житомирській області Ольга Номерчук.

Міліція продовжує пошуки осіб, причетних до бійки, їм інкримінують “Хуліганство, вчинене групою осіб” (ч.2 ст. 296 КК України).

Винним загрожує обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Старший інспектор сектору зв’язків з громадскістю УМВС України в Житомирській області Ольга Номерчук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі