Спорт

Житомирянин завоював бронзу на Чемпіонаті світу з гирьового спорту

26 November 2014, 18:35

 Житомирянин Олексій Остапчук став бронзовим призером Чемпіонату світу з гирьового спорту.

Про це Житомир.info повідомив голова осередку Федерації гирьового спорту України в Житомирській області Віктор Романчук.

«З 21 по 23 листопада 2014 року в місті Гамбург (Німеччина) проходив Чемпіонат світу з гирьового спорту серед чоловіків, жінок, юніорів та юніорок. У змаганнях взяли участь 540 спортсменів з 35 країн світу. В складі дорослої збірної команди України у чемпіонаті світу прийняв участь житомирянин, майстер спорту України з гирьового спорту Остапчук Олексій, який проживає в селі Левків Житомирського району. Так, у ваговій категорії до 95 кг Олексій посів ІІІ місце в естафеті піднявши гирі 32 кг 60 разів та вперше виконав норматив майстра спорту міжнародного класу», - інформує департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Це вже шостий «міжнародник» з гирьового спорту у Житомирській області після Пронтенка Василя (2000р.), Пронтенка Костянтина (2002р.), Терентюка Андрія (2002р.), Головні Юрія (2004р.) та Позднякова Володимира (2010р.).

Підготували Остапчука Олексія тренери: Пронтенко Василь Віталійович, Пронтенко Костянтин Віталійович, Романчук Віктор Миколайович.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі