Події

У Новограді-Волинському під час навчань військовий випадково застрелив сина судді, який хотів стати добровольцем

4 December 2014, 11:43

 Днями під час проведення навчань у Новограді-Волинському загинув чоловік.

Про це Житомир.info 4 грудня повідомив Житомирський прокурор з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Валерій Кривонос.

«Буквально на днях в Новограді-Волинському під час проведення занять загинув цивільний – доброволець, який хотів піти в армію, ще не був призваний, але прийшов подивитися, як проводяться заняття. Солдат, який виконував вправу (повз з автоматом), зачепив автомат, відбувся постріл, і людина випадково загинула», - розповів прокурор.

Загиблий – єдиний син судді з Новограда-Волинського. За словами Валерія Кривоноса, мати просить не карати бійця, який випадково здійснив постріл.

Справа розслідується слідчим військової прокуратури за фактом необережного поводження зі зброєю.

Прокурор також повідомив, що завершується розслідування справи про загибель військовослужбовця на полігоні у Новоград-Волинському районі у вересні.

«Під час стрільби з автоматичного гранатомету загинула людина, три місяці вже справа розслідується, і я думаю, що до кінця року ми її закінчимо», - сказав Валерій Кривонос.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні цього року на полігоні у Новоград-Волинському районі, де проходили навчання військовослужбовці 30-ї окремої механізованої бригади, під час стрільб від вибуху гранати загинув військовий, ще троє отримали поранення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі