Політика

Житомирських ремісників та підприємців запрошують взяти участь у різдвяному ярмарку

5 December 2014, 15:10

Житомирських ремісників та підприємців запрошують взяти участь у різдвяному ярмарку, який пройде у Житомирі з 19 грудня по 15 січня на майдані Корольова.

З ініціативою провести на центральному майдані міста ярмарок у європейському стилі до першого заступника міського голови Сергія Сухомлина звернувся народний депутат України Борислав Розенблат:

«Я багато разів бачив подібні ярмарки, коли подорожував Європою. Зокрема, мене надихнуло святкування Нового року і Різдва у Німеччині. Вайнахт - найулюбленіше свято німців, вони до нього довго і сумлінно готуються. Майже у всіх містах розгортаються передноворічні базари, де можна купити подарунки своїм рідним та близьким. Все видовищно, яскраво. Я запропонував Сергію Івановичу Сухомлину поєднати щорічні святкування на майдані Корольова у Житомирі з європейськими традиціями і провести цей ярмарок. Він погодився. Я сказав, що надам кошти на виготовлення дерев'яних будиночків, які ми оздобимо новорічною ілюмінацією. Це буде таке собі казкове містечко біля головної ялинки міста, де можна буде купити подарунки, послухати музику, поспілкуватися з друзями за кавою».

За словами Борислава Розенблата, проведення таких ярмарків щороку дасть можливість не лише покращити імідж Житомира, але й поповнити міський бюджет:

«Звісно, цього року місто нічого не заробить, бо ярмарок ще не розкручений, підприємці побоюються, що не зможуть заробити. Ми з Сергієм Сухомлином свідомо йдемо на витрати, бо розуміємо, що це лише початок. Згодом, я переконаний, підприємці шикуватимуться в чергу, щоб узяти участь. Я хочу, щоб в Житомир щороку з різних міст з'їжджалися люди на новорічно-різдвяні свята. Хочу, щоб це стало родзинкою нашого міста»,- зазначив нардеп.

У прес-службі народного депутата також повідомили, що підприємці та ремісники міста, які бажають реалізовувати свою продукцію під час різдвяного ярмарку, можуть звертатися за телефоном (067)410-14-13.

Прес-служба народного депутата Борислава Розенблата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі