Україна

Табачник думає, що Шуфрич поліз під колеса через Луценка

19 February 2008, 15:52
Народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Дмитро Табачник озвучив свій коментар стосовно «певних особливостей» поведінки українських правоохоронців.

Про це повідомили
у пресс-службі Партії регіонів.

«Безкарність та неповага до громадян, на жаль, стає характерною ознакою роботи правоохоронців. Воно й не дивно, адже міністр внутрішніх справ дозволяє собі розпускати руки у будинку Секретаріату Президента на засіданні РНБО. Правоохоронці машиною розчавлюють ногу народному депутату України. А минулого тижня ті ж таки правоохоронці в Закарпатті ледь не штурмом беруть мерію міста Ужгород. Сьогодні директор департаменту ДАІ генерал Сергій Коломієць публічно визнає, що інспектори ДАІ не мають права вилучати посвідчення у водіїв, тому що це їх власність. Запізніле визнання, адже вже в понад 20 тисяч людей усупереч законодавства було вилучено водійські посвідчення, що змусило їх десятки тисяч годин чекати в судових чергах у клопотаннях щодо повернення своїх прав», - зазначає Табачник.

Регіонал висловив обурення словами Віктора Ющенка: «Коли Президент України з ненавистю говорить про те, що треба зупиняти автомобілі з донецькими номерами, – це вже просто бентежить. Наступним, напевно, буде заклик до податківців про особливі методи роботи з донецькими чи луганськими підприємцями. Можна ще закликати прикордонників особливо пильнувати при перетині кордону харків’ян чи запоріжців. Чому людина, яка показала на дорозі палець, втратила роботу, посаду і пенсію, а людина, яка кулаком била по обличчю мера столиці європейської держави, продовжує спокійно керувати сотнями тисяч людей? Вочевидь, гасло «Закон один для всіх» лишається просто передвиборчим піар-ходом – давно забутим і застосованим лише для тих, хто не подобається владі», - резюмує Табачник.
http://www.4post.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі