Україна

Тимошенко не хоче краденого

20 February 2008, 10:25

Перед візитом до Росії Юлія Тимошенко вкотре розкритикувала газових посередників. Втім у самій Москві дану тему можуть проігнорувати.

У газовому конфлікті між Україною і Росією винні фірма-посередник RosUkrEnergo і корупція чиновників, вважає прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко.

Діяльність RosUkrEnergo вона назвала трагедією для України. У цій справі головне навіть не питання ціни на газ, а питання репутації і прозорості. Можна у злодіїв купувати дуже дешево крадені речі, але ж ніде в світі це не вітається, заявила Тимошенко в інтерв`ю газеті "Відомості".

Юлія Тимошенко
В Москві Юлія Тимошенко можуть проігнорувати (Фото: УНІАН)
Ющенко і Тимошенко приїдуть до Москви майже одночасно – президент прибуває до Росії завтра для участі в неформальному саміті СНД, прем`єр - сьогодні. Як зауважили в Секретаріаті президента, програми Ющенка і Тимошенко перетинатися не будуть.

Втім, Росія заявляла, що не має наміру обговорювати газову тему на сьогоднішніх російсько-українських переговорах.

"Ми свідомо не виносимо це питання на міжурядовий рівень", - підкреслило джерело в уряді. Він пояснив, що всі спірні питання вже обговорили президенти двох країн і є відповідна домовленість між "Газпромом" і "Нафтогазом".

http://news.1plus1.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі