Місто

У Житомирі одружились санітарка з Нацгвардії та “айдарівець”

18 December 2014, 15:24

Обрядове вбрання замість білої весільної сукні та військова форма замість костюму - у Житомирі одружились санітарка з Національної Гвардії та боєць батальйону “Айдар”. Молодята розповідають - познайомились ще на київському Майдані і одразу покохали одне одного.

Після подій на київському Майдані вирушили на схід України, захищати державу. Під час чергової ротації Дмитро і зробив пропозицію.

“Приїхав з ротації і сказав, давай розпишемось. Спочатку хотіли просто розписатися, але просто не вийшло”, - розповідає наречена Анастасія Поліщук.

Батьки нареченої дізнались про весілля декілька днів тому і радо сприйняли звістку про одруження доньки.

“Я про це дізналась тільки в понеділок ввечері, чоловік - у вівторок вранці. Ми були раді і щасливі, що дійсно дитина має свій шлях в житті, і вони вирішили. І дай їм бог життя. Він сам з Луцька, ми з Бердичева, частину будемо святкувати в Бердичеві, частину в Луцьку, в неї друзів дуже багато, будуть і в Києві святкувати. Я знаю, що в Дебальцево їх вже чекають. Там всі батальйони на вухах, що таке весілля сталось, так що святкувати вони будуть місяць, якщо не два”, - розповідає мати нареченої Людмила Поліщук.  

Подруга нареченої Вікторія каже: з Анастасією знайомі вже рік. Дівчина впевнена: молодята є справжніми патріотами України і виховуватимуть своїх дітей так само.

“Ми одразу на Майдані познайомилиcь. Ще з початку цього всього ми товаришували, спілкувались, і зараз підтримуємо гарні відносини. Вони будуть ростити патріотів, які будуть піднімати нашу Україну і самі будуть допомагати і сприяти її покращенню”, - каже подруга нареченої Вікторія.

Дружка нареченої розповідає - весілля вдалось приготувати  приготували усього за один день.
“Вчора ми шукали плаття, тобто, це все випадково. Ми звернулись до нашої подруги з Майдану, Юлії Шевченко, вона працює в цьому будинку культури, і вона з усім колективом погодились безкоштовно все зробити для нас. За один день ми все організували, те, що робиться місяцями. Ну, і це прикольно, тому що нічого не забули і все класно сталося. Те, що планується місяцями, і буває, що нервуються. У нас був тільки один день, щоб понервуватись”, - розповідає дружка нареченої Євгенія Дзюбаненко.

Вже завтра Дмитро вирушить на фронт, та поки молодята, обмінявшись обручками, продовжать святкування в родинному колі та з бойовими побратимами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі