Україна

Білозір і Полянчич – принципові, але мандатів не віддадуть

20 February 2008, 15:03
Народний депутат Оксана Білозір не планує виходити з фракції "Наша Україна - Народна самооборона" і коаліції в зв'язку з виходом з "Народного союзу "Наша Україна".

Як повідомила Білозір в інтерв'ю "5 каналу", про причини виходу з партії вона повідомить у другій половині середи. "Щодо моєї діяльності в парламенті, то мої особисті відносини з партією не мають жодного відношення до парламенту, до коаліції, і до фракції, у якій я працюю. І я, як член фракції, яка підписала всі угоди і зобов'язання, буду їх дотримуватися", - заявила депутат, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У свою чергу член фракції НУ-НС Михайло Полянчич, який покинув партію, не має наміру виходити зі складу фракції і коаліції. В інтерв'ю журналістам у середу, коментуючи рішення покинути партію, Полянчич зазначив: "Якщо людина з чимось не згодна, то вона встає й іде геть". Водночас депутат заявив, що, незважаючи на вихід з партії, він не має наміру залишати фракцію і коаліцію.

Як відомо, у вівторок п'ять депутатів - членів партії НСНУ: Михайло Полянчич, Ігор Кріль, Віктор Тополов, Оксана Білозір і Василь Петьовка – вийшли з лав партії.

Раніше з НСНУ вийшли також члени політради партії - голова секретаріату президента Віктор Балога і заступник голови секретаріату президента Роман Безсмертний.

Експрес

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі