Місто

Наприкінці січня довгобуд по Щорса,155 у Житомирі планують передати інвесторам

14 January 2015, 11:49

13 січня під головуванням в. о. міського голови Житомира Любові Цимбалюк відбулася нарада з питань добудови 10-поверхового житлового будинку по вул. Щорса, 155. Метою наради було з’ясувати наявний стан добудови, адже основні роботи вже завершені та наприкінці січня планується передача будинку інвесторам.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«Любов Цимбалюк наголосила, що завершення будівництва, яке тривало близько 9 років, є вагомим досягненням міської ради в сучасних складних економічних умовах та обмеженості міського бюджету. Однак в інвесторів є ряд побажань, зокрема, щодо проведення робіт з благоустрою прилеглої території, створення ОСББ, введення в експлуатацію комунікацій», - зазначають у міськраді.

Любов Цимбалюк зауважила, що знає ці питання і 31 грудня виїжджала на об’єкт, щоб ознайомитись зі станом будівництва. Побажання інвесторів обговорено та наголошено на сприянні в їх розв’язанні.

«Для нас найголовнішим є те, що після багатолітніх проблем люди врешті-решт отримають нове житло. Тим більше, що серед цих сімей є сім’ї з дітьми, чорнобильці та інші, що потребують особливої уваги»,- зазначила Цимбалюк.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2014 року інвестори довгобуду по Щорса, 155 збиралися просити з міського бюджету 1 млн. грн. на добудову багатоповерхівки.

10 квітня 2014 року група інвесторів недобуду пікетувала Житомирську обласну раду з банером «Осталось совсем немного, ждем семь лет». Результатів це не дало – облрада на завершення будівництва не виділила ні копійки.

У червні 2014 року з міського бюджету виділили майже 3 млн. грн. на завершення будівництва багатоповерхівки по вулиці Щорса.

Здати будинок в експлуатацію планували ще до 1 квітня 2014 року.

Такий вигляд довгобуд мав у квітні 2014 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі