Влада

Лагута официально стал заместителем губернатора Житомирской области

16 January 2015, 10:18

Ярослав Лагута официально стал заместителем губернатора Житомирской области.

Такое объявление в начале заседания сессии Житомирского областного совета сделал председатель облсовета Виталий Француз.

На сессии присутствуют народные депутаты Павел Дзюблик и Дмитрий Тымчук, которые входят в межфракционную группу Верховной Рады «За Житомирщину».

На сессии присутствуют 82 депутата из 112. Напомним, на заседании 16 января депутаты планируют утвердить областной бюджет на 2015 год.

Ярослав Миколайович Лагута народився 11 липня 1975 року. Одружений, має доньку та сина. Закінчив Житомирський інженерно-технологічний інститут, де здобув освіту за спеціальностями менеджмент організацій та інженер-економіст.

Трудову діяльність розпочав у 1993 році в акціонерному страховому товаристві закритого типу «Астра» (м. Житомир) на посаді інспектора відділу, а згодом став заступником директора. Окрім цього, протягом 1998-2001 років займався викладацькою діяльністю в Житомирському інституті підприємництва та сучасних технологій і в Житомирському інженерно-технологічному інституті. З 2001 по 2014 рік Ярослав Лагута обіймав керівні посади у комерційних структурах.

З листопада 2014 року по січень 2015 року працював радником патронатної служби голови облдержадміністрації. Крім того, відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 12.11.2014 року №412-к, на Ярослава Лагуту було покладено тимчасове виконання обов’язків заступника голови облдержадміністрації до отримання передбаченого законодавством погодження Кабінету Міністрів України та призначення в установленому порядку заступником голови облдержадміністрації.

За професійні здобутки Ярослав Лагута неодноразово нагороджувався вітчизняними та міжнародними відзнаками.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні під час громадського обговорення кандидатури Лагути на посаду заступника голови Житомирської облдержадміністрації з гуманітарних питань, він пообіцяв працювати задарма до закінчення АТО, сказавши, що не за тим йде працювати в адміністрацію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі