Місто

Житомирянам прочитають лекцію про громадський контроль за місцевою владою

16 January 2015, 14:35

17 січня в рамках проекту «Вільний університет» лекцію на тему «Громадський контроль за місцевою владою» прочитає експерт Інституту політичної освіти Олександр Солонтай.

Про це Житомир.info повідомили організатори заходу.

Олександр Солонтай викладач, експерт Інституту політичної освіти лауреат премії NDI (National democracy institute) за внесок у розвиток демократії в світі. Має багаторічний досвід роботи в громадському та політичному секторі.

Під час лекції ви дізнаєтесь:

• Що таке децентралізація і що нового вона принесе у місцеве самоврядування?

• Як громаді впливати на рішення місцевої влади?

• Чому громадянам важливо постійно комунікувати з владою, контролювати її та, зрештою, брати владу у свої руки?

Олександр Солонтай з 2005 року експерт, а з 2007 року постійно працює в Інституті політичної освіти, де ініціював та взяв участь у запровадженні нових програм для фахівців з транскордонного співробітництва, депутатів, громадських діячів, журналістів та ЗМІ з політичної освіти. Став учасником авторської групи серії посібників для депутатів.

Двічі поспіль очолював ВМГО «Фундація Регіональних Ініціатив».

Обирався депутатом міської та обласної рад: у 2002–2006 роках — депутат Ужгородської міської ради; 2006–2010 роках — депутат Закарпатської обласної ради.

Дата проведення: 17 січня
Початок заходу: 12-00
Адреса: Новий бульвар, 4, Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Ольжича.

Вхід вільний.
Протягом 2015 року житомиряни зможуть відвідати лекції успішних людей не лише України, а й закордону. Цього року спікерами проекту «Вільний університет» будуть відомі журналісти, письменники, політики, бізнесмени та громадські діячі, - повідомляють організатори.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі