Політика

Народний депутат від Житомира ініціює звільнення керівника обласної Держфінінспекції

30 January 2015, 15:14

 Народний депутат від Житомира Борислав Розенблат ініціює звільнення керівника Держфінінспекції у Житомирській області Людмили Костюк.

Про це Розенблат написав на своїй сторінці у фейсбук 30 січня.

«До мене, як до народного депутата України надходять численні скарги від житомирян на протиправні дії очільниці Житомирської Держфінінспекції Костюк Людмили Петрівни. Я був на громадських слуханнях у жовтні, коли люди обговорювали її кандидатуру. Я був вражений тим, що попри спротив громади її призначили на цю посаду. Сьогодні я звертаюся до голови Державної фінансової інспекції України Миколи Гордієнка, а також до голови комітету ВР з питань протидії і запобігання корупції Єгора Соболєва з проханням втрутитися в ситуацію, яка склалася. З наступного тижня також ініціюю у Верховній Раді серед народних депутатів збір підписів під цими двома зверненнями для того, щоб Костюк звільнили», - пише народний депутат.

У своїх звернення Розенблат зазначає, що губернатор Машковський двічі звертався до керівництва Державної фінансової інспекції з проханням звільнити Людмилу Костюк з посади в.о. начальника Держфінінспекції у Житомирській області, проте його звернення були проігноровані.

«У разі не вирішення цього питання буду змушений звернутися до Генпрокуратури», - пише народний депутат у листах до голови ДФІ Гордієнка та голови Комітету з питань запобігання корупції Соболєва.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі