Події

У селі Житомирської області невідомі обстріляли автомобіль місцевого мешканця, конфлікт пов’язують з землею

2 February 2015, 12:41

У селі Паволоч Попільнянського району відбулась стрілянина. Люди, які намагалися вивезти зерно з сушки агропідприємства-боржника, обстріляли автомобіль з місцевими мешканцями.

Про це Житомир.info розповів один з місцевих фермерів.

«На вихідних у нас в селі виник конфлікт з ПАТ «ТАКО». Ця аграрна компанія набрала 45 тис. га землі, у тому числі і в нашому селі Паволоч Попільнянського району. Тепер у них виникли борги. 31 січня, у суботу, приїхало близько 120 чоловік, з рушницями, приїхали у село та намагалися вивезти з сушки зерно. Виник конфлікт із селянами. Навіть стрілянина була – вистрелили у багажник автомобіля, в якому перебували молоді люди», - розповів журналісту Житомир.info фермер, додавши, що з приводу конфліктної ситуації на 2 лютого запланований схід села Паволоч Попільнянського району.

У прес-службі УМВС України в Житомирській області факт стрілянини у селі підтвердили.

«1 лютого близько 10.00 до Попільнянського райвідділу міліції надійшло повідомлення про конфлікт між невідомими особами та місцевими мешканцями. На місці події з’ясувалося, що у транспортному засобі місцевого жителя виявлені отвори в багажнику та знайдено кілька дробин від рушниці. По даному факту триває перевірка, встановлюються обставини та особи, причетні до даної події», - розповіла журналісту Житомир.info керівник прес-служби міліції Алла Ващенко.

Вона додала, що у міліції знають про тривалий конфлікт між орендарем землі та місцевими мешканцями, за цієї справою уже проводиться розслідування. Наразі перевіряється причетність недавнього інциденту зі стріляниною до справи з конфліктом стосовно оренди землі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі