Спорт

У Житомирі юні фігуристи дивували глядачів льодового шоу «День заковзаного Валентина»

16 February 2015, 14:20

Захоплююче льодове шоу на честь Дня закоханих під назвою “День заковзаного Валентина” відбулося на ковзанці “Айс Лайн” розважального комлексу ФОК у Житомирі.

Свою майстерність глядачам продемонстрували юні фігуристи одразу двох шкіл - окрім вихованців клубу фігурного катання “Ice Freedom”, участь у святі взяла команда нещодавно створеного Житомирського обласного територіального відділення Української федерації фігурного катання. Ведучий свята Сергій Ярома каже: спільними зусиллями команди показали глядачам незабутнє шоу.

“Першого разу, коли ми відкривали цю ковзанку, ми працювали тільки з школою “Ice Freedom”, а зараз уже підключилася вся федерація. Я спочатку думав, що буде якась конкуренція: хтось краще зробить, а хто як вміє. Ні, один одного підтримували. Тренери підходили, допомагали діткам. Дружній колектив вийшов. Дві школи зробили разом виставу,”- розповідає Сергій Ярома.

Учасниця льодового шоу Христина Коденко каже: перед публікою виступає вже не вперше і майже не нервувала, натомість отримала безліч позитивних вражень та задоволення від загальної атмосфери свята.

“Мене приємно здивувало те, що прийшло дуже багато людей підтримати нас, адже чим більше людей, тим більший для нас стимул працювати. Ми знаємо, що нами захоплюються, і виникає бажання творити,”- розповідає Христина Коденко.

Для відвідувачів льодового шоу влаштували святкову вікторину та розіграли серед присутніх квитки на безкоштовне відвідування ковзанки. Гості свята кажуть: такі заходи рідкість, і треба проводити їх якомога частіше.

“Як на мене, було дуже вражаюче, дуже гарно. В принципі, в деяких моментах навіть неповторно, як на мене. Тим більше, я знаю, як це - кататися на ковзанах,”- ділиться враженнями відвідувачка заходу Аксінья Сінько.

“Дуже класно, коли в Україні дійсно розвивають якийсь спорт, намагаються щось для молоді зробити. Насправді у нас в Житомирі цього дуже мало, хотілося, щоб було побільше,”- говорить Віталій Поліковський

Тренери команд кажуть, що подібні свята сприяють популяризації та розвитку фігурного катання, і запрошують житомирян спробувати себе у цьому виді спорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі