Економіка

Житомиру представили Європейську Бізнес Асоціацію

1 March 2007, 15:00

28 лютого в Житомирі відбулася зустріч представників Європейської Бізнес Асоціації (ЄБА) з головою Житомирської обласної державної адміністрації Юрієм Павленком.

Про це повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації

Мета зустрічі, за визначенням ЄБА – представити Асоціацію громадськості Житомира та започаткувати діалог з владою регіону для обміну інформацією та розвитку партнерства в напрямку покращення інвестиційного клімату.

На зустрічі було представлено керівника Житомирської філії ЄБА – директора ДП „Євроголд Індестріз ЛТД” Тобіаса Гроліча та окреслено питання, які турбують керівників підприємств з іноземними інвестиціями: проблеми з відшкодуванням ПДВ, правове регулювання ведення бізнесу, тиск контролюючих органів, корупція, низька виробнича якість.

Голова облдержадміністрації зазначив, що постійний діалог бізнесу і влади – це запорука сталого економічного розвитку області. "Як керівник Житомирської облдержадміністрації я відкритий до співпраці, - наголосив Юрій Павленко, - і готовий виступити політичним гарантом між інвестором, який працює в рамках закону, та контролюючими органами. Також я вимагатиму жорсткого реагування на корупційні дії чиновників".

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі