Події

У Новограді-Волинському 44-річний відвідувач магазину поцупив благодійну скриньку

4 March 2015, 10:16

В одній з крамниць міста Новоград-Волинський Житомирської області відвідувач викрав скриньку з пожертвами на потреби армії. Випадковий свідок крадіжки спробував наздогнати викрадача, але не зміг.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

2 березня до міліції зателефонував житель Новограда-Волинського і розповів, що став очевидцем злочину. За словами заявника, він як раз перебував в одному з міських магазинів, коли побачив, як незнайомець поцупив з прилавка благодійну скриньку з грошима. Затримати негідника самотужки чоловікові не вдалося, і той втік.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи дізналися, що у викраденій скриньці  вже назбиралося близько 600 гривень і призначалися ці кошти на нужди військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції на сході країни. Свідок крадіжки повідомив правоохоронцям прикмети зловмисника.

У ході проведення слідчо-розшукових заходів оперативники карного розшуку швидко встановили особу крадія. Ним виявився 44-річний раніше судимий за зберігання наркотиків місцевий житель. У вчиненні злочину він зізнався, хоча благодійні кошти таки встиг витратити на власний розсуд.

«Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з визначеною правовою кваліфікацією за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тож винуватцю загрожує покарання відповідно до санкції статті аж до позбавлення волі строком до 3 років», - повідомив начальник Новоград-Волинського міськвідділу міліції Сергій Рябошапка.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно у Новограді-Волинському 33-річний чоловік намагався вкрасти з території храму скриньку з пожертвами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі