Події

У переддень 8 березня рятувальники Житомирської області ліквідували 29 пожеж

8 March 2015, 14:18

Упродовж 7 березня вогнеборці Житомирської області ліквідували 29 загорянь, більша половина з яких - це займання минулорічної сухої рослинності та трав’яних залишків, сінників із запасами грубих кормів, дерев’яних господарських будівель і споруд, а в деяких випадках навіть і приватних житлових будинків, розташованих неподалік осередків вогню.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

Так, об 11:16 сталася пожежа в одному з приватних домогосподарств села Соколів Червоноармійського району.

Горів дерев’яний сінник та ще одна скирта сіна. Існувала реальна загроза розповсюдження полум’я на господарську будівлю та житловий будинок, розташовані поруч. Бійці ДСНС вправно ліквідували займання, вогонь встиг знищити лише грубі корми.

Згодом, о 14:12, надійшло повідомлення про загоряння сухої трави на полі у селі Буряківка Червоноармійського району. До служби порятунку «101» зателефонував місцевий житель, який повідомив, що вогонь з палаючого поля вже підходить до його сіновалу, господарської будівлі та житлового будинку. Бійці ДСНС ліквідували пожежу сухої трави на площі близько 1 га. Приватне домоволодіння залишилося неушкодженим.

Також загоряння сухостою сталися у населених пунктах Бердичівського, Коростишівського, Коростенського, Андрушівського, Романівського, Житомирського районів та у Житомирі.

Загалом минулої доби вогонь пошкодив понад 11 га території.

Керівництво Управління ДСНС України у Житомирській області застерігає населення не використовувати відкритий вогонь у суху вітряну погоду.

Як повідомляв Житомир.info, нащодавно в Олевському районі Житомирської області загорілася фура зі свинями, внаслідок чого задихнулися 14 тварин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі