Події

У Житомирській області діяв міжнародний канал переправлення нелегалів до Європи та Північної Америки

12 March 2015, 16:33

Співробітники Управління СБ України в Житомирській області спільно з військовослужбовцями Державної прикордонної служби ліквідували транснаціональний канал незаконного переправлення іноземців через державний кордон України у Житомирській області.

Про це Житомир.info повідомила прес-група УСБ України в Житомирській області.

Установлено, що мігрантів переправляли із Азії й Африки транзитом через Росію до країн Західної Європи та Північної Америки.

«Перевалочні пункти» були облаштовані неподалік одного з прикордонних сіл Олевщини (Житомирська область) та в орендованій квартирі на околиці Києва, куди їх переправляли наймані автоперевізники.

Чергову групу нелегалів – трьох афганців та двох сомалійців - правоохоронці затримали поблизу білорусько-українського кордону.

У Києві оперативники СБУ затримали двох організаторів каналу нелегалів - 42-річного громадянина Афганістану та 37-річного громадянина Молдови.

Тривають слідчі дії у рамках кримінального провадження за ч.3 ст.332 Кримінального кодексу України, розпочатого слідчим підрозділом УСБУ в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2014 року на трасі «Київ-Ковель-Ягодин» біля міста Олевськ Житомирської області співробітники СБУ затримали два мікроавтобуси з дев'ятьма нелегалами - громадянами В'єтнаму, Еритреї, Судану і Бангладеш. Нелегальних мігрантів супроводжували жителі Чернівецької та Житомирської областей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі