Влада

Прокурор Житомирської області пообіцяв кадрові зміни та допомогу демобілізованим учасникам АТО

19 March 2015, 14:38

Новопризначений прокурор Житомирської області Любомир Війтович пообіцяв найближчим часом кадрові зміни в прокуратурі та захист прав учасників АТО.

Про це прокурор сказав на сесії облради 19 березня, закликаючи депутатів повідомляти про різні порушення – щодо корупції, незаконного видобутку бурштину, вирубки лісу тощо.

«В мене велике прохання до депутатського корпусу: люди добрі, надавайте інформацію, ви тут живете, вам це відомо, ми будемо реагувати. Я розумію, що дуже багато хлопців-героїв повертаються з фронту, я розумію, що це буде наша проблема і ми будемо надавати їм підтримку, якщо будуть порушені їх права... Мною будуть здійснені зміни в апараті прокуратури Житомирської області, найближчим часом ви це побачите», - сказав Війтович.

Депутат Андрій Дяченко запропонував прокурору разом виїхати у північні райони «на машині з іншими номерами» та переконатися, що там заправляють люди в камуфляжі, які контролюють незаконний видобуток бурштину.

Прокурор області також повідомив, що найближчим часом планує провести зустріч з представниками бізнесу, щоб дізнатися про наявні проблеми.

Як повідомляв Житомир.info, 6 березня заступник Генерального прокурора України Олексій Баганець представив колективу прокуратури Житомирської області нового прокурора області – Любомира Війтовича.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі