Влада

На посаду керівника фіскальної служби у Житомирській області є 6 претендентів

21 March 2015, 10:05

На посаду начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Житомирській області документи подали 6 кандидатів.

Про це повідомляє прес-служба ДФС України.

Секретаріат ради з кадрових питань Державної фіскальної служби України на виконання рішення ради від 4 березня 2015 року провів додатковий прийом документів від кандидатів, які мають намір зайняти посаду начальника Головного управління ДФС у Житомирській області.

Протягом десяти днів приймання документів з 10 по 19 березня включно до секретаріату Ради звернулось 2 кандидати та подали документи на розгляд ради. Усього на посаду начальника Головного управління ДФС у Житомирській області документи подали 6 кандидатів:

Буряченко Борис Дмитрович

Ковтун Олег Станіславович

Комісарчук Олег Володимирович

Костінський Фелікс Володимирович

Куришко Лілія Анатоліївна

Ренкас Олена Іванівна

Кандидати, які подали документи на посаду начальника Головного управління ДФС у Житомирській області

Буряченко Борис Дмитрович, 1961 року народження. Освіта вища технічна (інженер-електрик). У 1989 році закінчив Київський політехнічний інститут за спеціальністю автоматика і телемеханіка. Загальний стаж роботи – 35 років, на керівних посадах – 24 роки. За інформацією, наданою кандидатом, з 2008 року по теперішній час перебуває на посаді директора ТОВ «Лекон».

Ковтун Олег Станіславович, 1962 року народження. Освіта вища технічна (інженер-електрик). У 1984 році закінчив Вінницькій політехнічний інститут (за спеціальністю «Електропостачання промислових підприємств, міст і сільського господарства»), у 1991 році пройшов 12-місячний курс у Міжнародному інституті менеджменту та здобув вчену ступень МДА (магістр ділової адміністрації в галузі зовнішньоекономічної діяльності), студент 5 курсу МАУП. Загальний стаж роботи – 27 років, на керівних посадах – 25 років. За інформацією, наданою кандидатом, з 2014 року по теперішній час перебуває на посаді уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції в державній інспекції сільського господарства у Вінницькій області.

Комісарчук Олег Володимирович, 1974 року народження. Освіта вища технічна (технологія машинобудування), вища економічна (облік і аудит). У 1996 році закінчив Житомирській інженерно-технологічний інститут (присвоєно кваліфікацію спеціаліста інженер-механік та кваліфікацію економіста з бухгалтерського обліку та аналізу господарської діяльності). Загальний стаж роботи – 18 років, на керівних посадах – 15 років. За інформацією, наданою кандидатом, з 2013 року по теперішній час перебуває на посаді директора ПП Аудиторська фірма «Фаворит».

Костінський Фелікс Володимирович, 1971 року народження. Освіта вища юридична. У 1992 році закінчив Сумське вище артилерійське командне училище ім. М.В. Фрунзе (командна тактична артилерія), у 2002 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю «Правознавство». Загальний стаж роботи – 26 років, на керівних посадах –14 років. З квітня 1999 року по грудень 2007 року проходив службу в податковій міліції Державної податкової адміністрації України на посадах начальницького складу, з січня 2009 року по квітень 2010 року – в Державній митній службі України. За інформацією, наданою кандидатом, останнє місце роботи (з лютого 2012 року по липень 2014 року) – Державна екологічна інспекція України, заступник Голови; з липня 2014 року не працює.

Куришко Лілія Анатоліївна, 1972 року народження. Освіта вища економічна. У 1994 році закінчила Київський державний економічний університет за спеціальністю «Фінанси та кредит». Загальний стаж роботи – 22 роки, на керівних посадах – 15 років. У податкових органах працює з жовтня 1994 року (21 рік). Останнє місце роботи – перший заступник начальника Головного управління ДФС у Житомирській області (з січня 2015 року – в. о. начальника Головного управління ДФС у Житомирській області).

Ренкас Олена Іванівна, 1964 року народження. Освіта вища економічна (економіст-організатор сільськогосподарського виробництва). У 1992 році закінчила Житомирській сільськогосподарський інститут за спеціальністю «Економіка і організація сільського господарства». Загальний стаж роботи – 29 років, на керівних посадах – 17 років. У податкових органах працює з 1993 року. Останнє місце роботи – заступник начальника інспекції - начальник Олевського відділення Лугинської МДПІ Житомирської області. З листопада 2013 року не працює, пенсіонер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі