Події

Під час падіння військового вертольоту загинув офіцер з Житомирської області

25 March 2015, 12:08

24 березня під час здійснення планового перельоту під Києвом розбився вертоліт армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України Мі-24.

За інформацією прес-служби Міноборони, внаслідок катастрофи, яка сталася біля селища Гребінки Васильківського району, загинув льотчик-оператор повітряної машини, ще двоє членів екіпажу зазнали поранень і перебувають у лікарні.

«Під час аварії вертольоту загинув лейтенант Руденко Сергій Миколайович», - повідомив Житомир.info військовий прокурор Житомирського гарнізону Валерій Кривонос.

За повідомленням Генпрокуратури, за фактом авіакатастрофи, яка сталася 24 березня, військовою прокуратурою Центрального регіону України внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування за ст. 416 Кримінального кодексу України (порушення правил польотів або підготовки до них, а також порушення правил експлуатації літальних апаратів, що спричинило катастрофу або інші тяжкі наслідки).

«Встановлено, що поблизу с. Вінницькі Стави Васильківського району Київської області під час польоту за маршрутом Полтава-Житомир розбився гелікоптер Мі-24. Військовий гелікоптер, закріплений за військовою частиною у Львові, летів з міста Миргород Полтавської області в місто Озерне Житомирської області. В результаті авіакатастрофи загинув лейтенант Збройних сил України, майор і капітан з важкими травмами доставлені в лікарню», - йдеться у офіційному повідомленні Генпрокуратури.

У соцмережах зявилась інформація, що загиблий офіцер – 22-річний Сергій Миколайович Руденко родом з селища Миропіль Романівського району Житомирської області, єдиний син у матері.

Відео Ігоря Гаврилюка з місця падіння вертольоту

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі