Місто

З 1 травня житомиряни платитимуть за воду та водовідведення на 8,7% більше

2 April 2015, 11:19

З 1 травня у Житомирі почнуть діяти нові тарифи на послуги з центрального водопостачання та водовідведення.

Про це йдеться у постанові Нацкомісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 26 березня 2015 року, повідомляє прес-служба КП «Житомирводоканал».

«Установити комунальному підприємству «Житомирводоканал» Житомирської міської ради тарифи на централізоване водопостачання – 3,33 грн за 1 куб. м (без ПДВ); на централізоване водовідведення – 5,16 грн за 1 куб. м (без ПДВ)», - йдеться у тексті постанови.

Нагадаємо, востаннє тариф на послуги водоканалу змінювався 1 липня минулого року. Відтоді він становив на послуги водопостачання – 3,09 грн. за 1 куб.м (без ПДВ), на послуги з водовідведення - 4,72 грн. за 1 куб.м (без ПДВ). Таким чином, з 1 травня тариф на послуги водопостачання у Житомирі зросте на 7,78%, на послуги з водовідведення – на 9,32%.

Як повідомляв Житомир.info, 31 березня керівник департаменту житлово-комунального господарства Житомирської ОДА Геннадій Забродський розповів, що з 1 травня тарифи на послуги з водопостачання та водовідведення для населення в КП «Житомирводоканал» зросте на 8,7%

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі